Komende dagen kouder

Met een noordoostelijke stroming wordt de komende dagen bij ons koudere lucht aangevoerd. De laatste dagen van januari wordt het overdag 0 tot 2 graden (boven nul), ‘s nachts vriest het licht (soms matig). Verder blijft het droog en vrij zonnig. Enkel vandaag kan het er in het zuidwesten nog een spat regen of een vlok natte sneeuw vallen.
De ontwikkelingen voor begin februari zijn onzeker te noemen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>