Koudere fase komt ten einde

Na een aantal koudere dagen met meest lichte vorst en gisteren zelfs een ijsdag in Zeeland, wordt het de komende dagen gevoelig zachter. Vanaf morgen liggen de maxima tussen 7 en 10 graden, de vorst hoort dan weer tot de verleden tijd. Met 1 februari op de kalender is het nog maar de vraag of de winter nog tijdig terug op de rails kan komen….

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Koudere fase komt ten einde

  1. Pingback: max

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>