Twee lichte aardbevingen België

Zondagmiddag -en avond hebben zich nabij Court-St-Etienne (iets ten zuidoosten van Brussel) twee lichte aardbevingen voorgedaan met een magnitude van 1.2 en 1.0. Beide bevingen zijn door enkelen gevoeld, aldus de Koninklijke Sterrenwacht van België. Sinds juli 2008 hebben er zich vele kleine aardbevingen voorgedaan in het gebied, wat tot een aardbevingszwerm leidde.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Twee lichte aardbevingen België

  1. Pingback: wayne

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>