Eventjes wat killer

Het weekeinde was echt voorjaar. De zaterdag was schitterend met gemiddeld 20-23 graden. Wel viel er vanaf 16 uur de zeewind in. Met name in een smalle kuststrook viel het kwik met een tiental graden in slechts 10-20 minuten.

Zondag en maandag wat minder zon en duidelijk voelbaar lagere temperaturen. Dinsdag en woendag kunnen weer wat thermische winst boeken; afgezien van wat lichte regen op dinsdag blijft meestentijds droog.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>